Facturatie aan uw relaties

MogelijkhedenFacturatie

  • O.b.v. geregistreerde uren automatische aanmaak facturen.

  • Verzenden van facturen.

  • Bewaking betaaltermijn.

  • Koppeling naar boekhoudpakket.

Factureren op elk gewenst moment én klantspecifiek!

De handen in het haar? Te veel cijfers gezien? Door de Countable Facturatie module kunt u automatisch factureren op verschillende niveaus en op meerdere momenten. Uiteraard volledig naar uw eigen standaarden en lay-out.

Indien u kiest voor de "facturatievoorbereiding" heeft u de keuze om dit per klant, per project of per periode uit te voeren. Bestaande factureren worden getoond en de informatie wordt uit de projectadministratie gehaald. De verantwoordelijke krijgt per project te zien welke declarabele uren er voor de klant zijn gemaakt en daarnaast heeft hij de mogelijkheid om meerdere projecten tot één enkele factuur samen te voegen. Na goedkeuring van de voorstellen zullen de definitieve facturen worden klaargezet. Hierdoor hebt u de mogelijkheid om de definitieve facturatie door een andere medewerker of op een later moment te laten uitvoeren.

De definitieve facturen worden opgemaakt in pdf-formaat, welke u kan afdrukken en/of versturen. Uiteraard wordt de factuur lay-out aangepast naar uw eigen huisstijl.

“Facturen kunnen na aanmaak direct per mail verstuurd worden dit bespaard aanzienlijk op de portokosten”

Het Countable HR systeem is geen financieel pakket, daarom hebben wij koppelingen met vele boekhoudpakketten. Afhankelijk van de software die bij u gebruikt wordt, hebben wij een team van professionals in huis die beide systemen kunnen koppelen. Dit kan gebeuren door middel van bestaande concepten en daar waar nodig is, verrichten wij uiteraard ook maatwerk.

Dutch