Rooster / planning

MogelijkhedenRooster / planning

  • Inzage in status bezetting per gewenste eenheid. (dag/afdeling/locatie)

  • Inzage in beschikbaarheid medewerkers.

  • Herhalende diensten eenvoudig aan te maken.

  • Inzage in verwachte kosten.

  • Verzenden inzichtelijk actueel werkrooster voor betrokken medewerkers op mobiel device.

  • Uitruilmogelijkheid diensten.

De juiste medewerker voor de juiste klus!

Elke dag, week of maand komt het weer terug, het opstellen van het rooster. Het is altijd een gepuzzel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Niet alleen om de uren verdeeld te krijgen maar ook om het naar ieders wens te verdelen. Het eindeloos gepuzzel behoort tot de verleden tijd. Met de Countable Rooster module kunt u samen met uw medewerkers de planning maken op basis van projecten of kalender.

De Countable Rooster module zal u assisteren bij uw dagelijkse planningswerkzaamheden.

Roosteren samen met uw medewerkers, klinkt goed! Via ons medewerkersportaal (Employee Self Service module) kan iedereen zijn/haar beschikbaarheid én voorkeuren in het rooster aangeven. U als leidinggevende ziet dit vervolgens in uw eigen overzicht. U kunt zelfs zoeken op bepaalde criteria, zoals; expertises, beschikbaarheid, geslacht en leeftijd. Dit voorziet u van alle gemakken voor het maken van de roosters. Na het voltooien van de definitieve roosters krijgen uw medewerkers een bericht per e-mail of sms of zien de wijzingen in de "Compo MyWork" App. Zo weten zij dat het medewerker portaal geraadpleegd kan worden, om hun nieuwe rooster te bekijken.

"Roosters maken, dat doet u samen!"

U zult tijd gaan besparen doordat medewerkers zelf hun gegevens kunnen raadplegen en tot op zekere hoogte kunnen aanpassen. Altijd de juiste gegevens, centraal op één plek én in één systeem gedocumenteerd.

Doordat u de roosters altijd tijdig en correct kunt samenstellen, brengt het rust en duidelijkheid met zich mee. Medewerkers voelen dit ook én dat zult u merken in hun activiteiten. Samen staat u daardoor sterk! Doordat u zorg draagt voor uw medewerkers, zetten zij net die extra stap die nodig is voor de organisatie. Samenwerken als één team. Dat is ondernemen!

Dit is nog niet alles…

Management informatie verzamelen is bij elke onderneming een terugkerende uitdaging. De informatie uit de Rooster module kan benut worden in Countable voor het monitoren van de bezettingen van de verschillende diensten en afgezet worden tegen de opbrengsten. Hiermee krijgt u verder inzicht in de dagelijkse marge ontwikkeling als gevolg van de personele bezetting.

Dutch