Tijdsregistratie

MogelijkhedenTijdregistratie

  • In/uitklokken via eigen mobile device.

  • Pauzeregistratie.

  • Uren automatisch inlezen in salarisverwerking.

  • Gekoppeld aan toegang van overige systemen.

  • Compo Inklokken App

Tijdsregistratie

Op elk moment de juiste urenoverzichten én onafhankelijk van een locatie.

Weg met de urenbriefjes en oude klok systemen. Het is nu heel eenvoudig om de uren van uw medewerkers bij te houden, ongeacht waar u bent.

Het ‘nieuwe inklokken’ van Countable stelt u in staat om overal, waar en wanneer u maar wilt, tijdsregistratie bij te houden. Door onze vorm van in- en uitklokken via een tablet-pc, mobiel of iPad bent u in de mogelijkheid om het overal te gebruiken, wanneer u maar wilt. U als leidinggevende kunt via de applicatie eenvoudig de uren accorderen waarna deze vervolgens via draadloos internet worden doorgestuurd naar het systeem.

Tijdsregistratie is een instrument van doelmatig modern bedrijfsbeheer.”

Het stroomlijnt een aantal administratieve processen en werkt daardoor kostenbesparend. Zo'n 'tool' staat geheel neutraal tegenover elk type bedrijfscultuur. Medewerkers kunnen eenvoudig in en uitklokken, evenals hun pauze registreren en vormen hiermee de basis voor verloning en management informatie voor de backoffice.

Nooit meer onleesbare urenbriefjes, handmatig uren invoeren of foutieve urenregistratie. Hierdoor voorkomt u onnodige ergernissen tussen u en uw medewerker over betalingen volgens gewerkte uren. Een goede verstandhouding creëren tussen werkgever en werknemer. Dé basis van een goede werksfeer!

Inklokken AppDownload onze Inklokken App:

    

Dutch